Walpurgis night !

Majbrasan är över och imorgon ( om några timmar om man ska vara petnoga ) är det första Maj. Vi hade de ganska tråkigt för båda var sura över en sak, privat sak. Men de ser man kanske inte på bilderna. Jag är ganska trött och ville inte dirket vara någon paparatzzi så här är några bilder.



Thursday


Hejhej. Osaken till att jag inte bloggade tidigare var att jag var med på Aleynas hemspråk, solat eller som kallat ''solat'' och haft fullt upp, till exepel slöat, kollat på Top model 6. De finns inget annat på tv, så hittade 3:an och kollade. Idag är det också Valborg dvs majbrasa. Snart kommer mamma hem då ska jag äta något, först ska jag till Ica ( me mamma ) och köpa något gott, suktar mig efter det.. Nu ska jag fortsätta kolla på Sex & the City.

Det kanske inte kommer något inlägg ikväll, kommer vara borta och sedan när jag kommer hem kommer jag säkert vara slut, hehe.. Men förvänta er bilder imorgon ( kanske idag ) ! Men jag hoppas att det blir många bilder.

Plugg ..

Har ingen lust alls att blogga.. Är så jävla trött och har ont överallt!
Ni vet där det står kommentarer (1) och så vidare. Jag har äntligen hittat hur man ändrar färg där, yes! Är super glad, hihi. För ofta jag vill ha orange? Tss, never! Mitt färgtema är ju rosa, sött! Jag har ätit spagetti & köttfärs sås, mumsigt. Har varit ute med Aleyna, spelat lite fotboll. Imorgon kommer Alle till mig halv 8 för att fixa sig. Imorgon är det också Valborg, äntligen! Ska kanske vara med Alle på majbrasan också då.. Igentligen skulle jag hem till mormor men jag ville inte så det blev inget av. Kom nyss på att jag måste fortsätta plugga på no:n. Har tyvärr inte gjort klart, ah hatar no. ♥

Som ni ser är boken sönder tack vare en kille i klassen, nämner inga namn.
Bilden tog jag med min datakamera ( har laptop med fast kamera ). Den är ganska dålig men den duger. Som sagt ser man inte så bra.
Ja men det blev ingen bok ikväll då. Gick aldrig till bibloteket.


The first outfit in my blog

Såhär ser jag ut idag, täckte lite för ansiktet.
Det blev en dålig bild på kläderna.


Big love.


I love this picture on me & my bestfriend Aleyna. Men jag ser misshandlad ut.
Men jag älskar bilden endå. The most beautiful picture on us! ♥


29 April

Jag har nyss ätit mellis som man kallar det, dvs mellanmål. Jag ska snart plugg, jag tror att det är bara no. Idag slutade vi, tjejer, senare än killarna bara för att vi skulle ta ett snack med vår mentor. De var om att vi tjejer byter kompis hela tiden ( hehe ja de kan vara sant ) & killarna, de är ett helt gäng allihopa. Medans tjejerna är två & två eller tre & tre ( i små grupper ). Det är också sant! Men jag bryr mig igentligen inte, haha. Just nu är det jag & Aleyna och de kommer alltid vara så, kanske? Imorgon har vi ingen gympa, bajs. Idrott är en av de bästa ''ämnerna'' i skolan. Vi ska ha vår sveska lärare, Maria istället ( booornig! ).

Men nu ska jag tvätta håret (a) ses!


Wednesday

Hejhej. Sitter hemma hos Aleyna och kollar på hur hon fixar sig, hihi. Jag vaknade 05.35 helt pigg! Men jag somnade om eller tvingade mig att somna om. Annars vaknade jag halv 8 och började gå till badrummet för att duscha.

Idag kommer vi vara två timmar & 20 minuter i skolan, lite va? Vi börjar 09:30 slutar 12:50. Men snart ska vi börja gå till skolan vi ( jag ) vill inte kommer försent som vi alltid gör, när vi endå har fått sovmorgon. Love from A.

Godnight, sleep tight, dont let the bugs bite!

Hihi tog ramsan från min förra klasskamrats blogg!

Kom nyss hem och dricker lite oboy och ska snart kolla på någon film. Jag & Alle spelade fotboll, vi passade bloggen till varandra. Min nagel börja blöda för jag sparkade fel, hehe. Men jag har absolut ingen lust att blogga. Jag är ganska trött. Det var vår längsta skoldag. Imorgon har vi sovmorgon till 09:30. Vi skippar matten, jiha! Så.. jag kanske kan blogga på morgonen om jag hinner. Måste också duscha, hihi. ♥


Tuesday

Hejsan, jag är nu hemma själv lyssnar på musik. Klockan fyra ska Aleyna komma hit och idag medans vi var i skolan köpte våra mammor biljetter till Turkiet! Jag vet inte ännu hur det blir med bloggandet men ska fråga pappa om jag få låna hans mobila bredband och så tar jag med min fina laptop, hehe. Det blir mycket bloggning och bilder kan jag säga. Jag längtar redan vill bara åka iväg.. Vi kommer ha några dagar kvar i Sweden innan vi drar. Då ska jag till stan ( utan eller med Aleyna ) & njuta, kolla kanske på kläder ( känningar ) & Aleyna måste henne, köpa ett par solglasögon som hon ska ha i Turkiet. Jag kanske ska också leta efter några, hihi. Min mamma kommer fylla år den 13 Juli så ska hitta någon fin present till henne där. Och sedan min lillebror, Philip, han fyller den 13 Agusti och vi kommer hem den 12 Agusti så jag kan passa på att köpa en liten present till honom med, om jag orkar, HA!

När jag kom hem åt jag upp en tredje del av en kladdkaka som jag köpte igår, hela är redan upp äten. Men ja nu ska jag fortsätta med playahead och bloggläsningen.. Jag skriver senare ikväll, annars blir det imorgon.

Jag har tänkt på att lägga ut lite mer bilder.. Jag har inte så många men ska försöka lägga ut en bild varje dag så de blir intressantare att läsa, bye!

OMG is all I can say!

OMG, jag ska verkligen åka till Turkiet med Aleyna, själv i 7 veckor! OMG, jag kan inte tro att min mamma sa ja efter några dagar! Det kommer bli bäst! 2009 är det bästa året in my life. De första jag & Alle gick på Chris Browns konsert, yeh! Och för det andra vi ska till Turkiet tillsammans ( överlycklig!!!!!!!!!!!!!! ). OMG, jag älskar min mamma skit mycket nu! & Aleyna såjävlaklart! OMG, vi ska grillas på stranden vi kommer ha skit roligt! Okej jag måste verkligen lugna ner mig men de är första gången jag åker själv med min bästavän till hennes hemland i 7 veckor, kan ni tänka er? OMG, jag kommer fan bli bunare än choklad! Okej men mer inlägg kommer senare ikväll annars imorgon, ba-bye! ♥

Sunny day

Jag har nyss ätit och är proppmätt ( haha vet inte hur man stavar propp men hos mig får det bli med två p:n, hi ). Just nu chattar jag med Aleyna på msn om några privata things... Jag måste verkligen köpa comviq kompis, min har gått ut för flera veckor sedan, heh. Snart ska jag och Aleyna dra ut ska bara vänta tills min magsmärta går över. Jag ska tigga lite pengar av mamma till CK ( förkorting till comiq kompis mina vänner ). I will be seeing you later, girls & boys.. Mabye just girls.

Monday

Hejsun! Ja som sagt är det soligt ute hehe. Jag sitter hemma hos Aleyna och hon håller på fixa käk till oss. Vi vill absolut inte äta i skolan efter de vi har hört vad cpskadade barnen gör, usch! De spottar i maten & de tar mat med händerna sedan lägger de tillbaka de när de har smakat på maten, så jävla äckligt. Men nu är det klart Aleyna tror att jag är hörselskadad bara för att jag inte hör när hon ropar, haha. De är ju högsta volymen på musiken hemma hos henne!

Assault on the fun

Jag har varit hemma hos Aleyna ett tag och när jag skulle hem sprang jag verkligen ut ur hennes rum till yttedörren för jag ville inte bli mördad, jag är ung! Jo det hände såhär, jag slog henne med en mjuk kudde flera gånger för hon ser så jävla rolig ut när hon blir arg, haha. Till slut fick hon damp och börja slå mig med en hård bok. Det gjorde hur ont som helst. Jag skrek; misshandel, misshandel och sedan ville jag hämas så jag tog en kudde slog henne i huvudet och sprang allt jag orkade ut ur lägenheten men som otur blev jag misshandlad i porten också. Men sedan sprang jag ner för trapporna för hissen var för seg jag kunde varit inne på sjukhuset då så spottade hon på min kofta och mina byxor! Hon sa förlåt och jag ba: mm de gör inget. Haha ja men de var på skoj såklart men vilken humor, bli misshandlad!

Men just nu chattar jag med Aleyna på playahead och ska fortsätta göra det. Imorgon är det näst längsta dagen, fan. Ses imorgon, ba-bye! ♥


Photos, enjoy!

Nu är jag tillbaka. Ja det var ganska blåsigt och skönt. Vi åkte ställe till stället tills vi hittade en plats i farsta. Ja som sagt lovade jag bilder och här kommer några tokiga bilder. Låt dem förklara hur dagen var.









Och vi avslutar med en smygbild på Aleyna. Men hon såg sedan att jag fotade.
Vi har haft en bra dag men imorgon är det skola och då kan de gå snett, hehe.

Sunday - Barbecue

Hejsan svejsan. Idag vaknade vi vid 11 tiden och på natten vid 1 hade vi sminkfight. Jag soptade på min hand sedan torkade jag på Aleynas face hon fick lack! Hon börja dampa, misshandla mig och drog mig i stortån och det gjorde skit ont, haha! Sedan tog jag ögonskugga och drog handen över hennes ansikte och samma gjorde hon med mig men jag vänn, jag var bäst ohyeh! Idag ska Aleyna följa med mig, Philip. Pappa och pappas fru ut och grilla, kött! Bilder kommer senare typ på kvällen, he. Love from Aleyna too!

Crazy picture/ night !





Hej, jag heter åslik och Aleyna heter esek. Har inget liv, flomm bilder idijöter! :)

Crazy picture of A&A


Aleyna is home with me. We listen to music as usual. We will soon out in the sun, it's really hot. It is Saturday and the means CANDY TIME! Love from me & Aleyna ♥

Saturday

God morgon! Jag väcktes av Philip. Han kom in i rummet och sa att han har inget att göra. Mamma är inte hemma de var säkert darför. Snart kommer pappa ( skilda människor! ). Han ska ta med Philip ut, dvs vara med honom. Jag ska inte följa med jag vaknade nyss och har inte fixat mig alls, hehe. Jag ska nämligen vara med Aleyna, lite senare.. Igår la jag mig tidigt för att vara en fredag ( disappointed ). Jag älskar att vakna vid 12-13 tiden men nej, inte idag. Jag ska aldrig lägga mig så tidigt mer. It is fat boring to wake up early and everyone is sleeping, ah. I can not call someone, right? Snart ska jag äta frukost, känner hur det kurrar i magen. But we see you later, I hope and it will happen, haha!

Goodnight

Klockan är inte ens 11 och jag är redan trött, fan. Jag vill inte lägga mig men jag är trött.. Om jag fortsätter kolla på min film kommer jag till slut somna och det vill jag inte. Datorn kommer ligga i mitt knä hela natten, den kommer till slut brinna upp. Datorn är till och med redan varm, äsh. Ja som sagt måste jag sova nu, min kropp skriver sov sov sov. Kroppen kommer snart slockna och imorgon på morgonen kommer Alle till mig. Jag är ensam hemma, mamma ska gå vid 9 tiden till jobbet så då blir det music make you lose control, yeeeeh! Ja men det händer imorgon, god natt sov sååå sött, hihi. ♥

Sweetest word!

Haha skönaste engelska ordet, det rimmar menar jag..
A mouse in the music house, såå skööön, right?

A&A toghter.

Har nyss kommit hem och lyssnar ( självklart ) på musik, hehe. Alle skulle igentligen sova hos mig men de blev inget sånt. Hon ska kanske göra det imorgon istället. Just nu dricker jag oboy och tänker på vad jag ska kolla på ( vilken film )? Kan någon ge mig bra förslag på tonårs filmer? Jag älskar dom!

Thats the way, a-ha a-ha I like it, a-ha a-ha. Thats the way a-ha a-ha I like it a-ha a-ha! Snart är det äntligen helg. Har längtat som fan kan jag säga, hihi.

Friday

Sorry att jag har inte skrivit något men jag har inte haft lust eller tid. Jag har nämligen en blogg med Aleyna ( <3 ) som jag nu skriver i, lite då och då kan man säga. Idag har jag bakat kladdkaka med Alle sedan käkat upp hela, hihi. Grisar! Snart kommer Aleyna hem till mig igen hon skulle bara gå hem ett tag. Hon sa att hon var trött och skulle sova i en timme, tss lycka till! Playahead funkar inte längre.. Det står något om virus och jag fattar ingenting! Jag kommer inte logga in på pea den här veckan, men ska försöka imorgon och på söndag. Det är värt det. Jag ska kanske snart pimpa min blogg men jag kommer inte på något jag skulle vilja ha. Ska tänka lite. Annars är jag skit nöjd med designen och ja allt, hela bloggen. Nu ska jag ta någat att äta..

Wednesday

Hej där. Jag kom nyss hem från Haninge centrum. Jag köpte..

  • ett par byxor från cubus 399:-
  • två par skor från stadium och din sko. Tsm 600:-
  • ett grått linne från gina tricot 99:-

Jag är ganska nöjd men jag kommer nog nästa månad köpa ett till par byxor eller skor. Jag måste ha skor hela tiden för att jag skrapar alltid upp allt runt dem när jag går, hehe. Jag och mamma åt på donken, mums! Snart om 2 timmar ska jag ut med Aleyna och kanske Sigrid. Bilder kommer kanske senare på mina saker som jag hade köpt. Men nu blir det bloggläsning! :)


Sweet!

Vädret blir ju bara kallare och kallare igen. Förut för några veckor sedan var det varmt, över 20+ grader till och med. Jag kom nyss hem ( var ute med Alle, Sigge, Philip och Alles lillebror Muhammed ). När jag bytte om till pyjamas märkte jag att jag hade ett skit stort blåmärke på knät. Det gjorde skit ont i brandstationen men innan det ( i skolan ) gjorde det inte ont alls. Det är äkta lila märket..

Men på fredag ska jag inte till Ksenija. Och på lördag ska jag inte till stan. Jag ska vara hemma, ha det tråkigt om inte Alle & Sigge ringer mig så jag blir glad igen. Blev faktiskt ganska ledsen när hon sa att hon inte kunde. Jag som försökte spara pengar, jag som ville köpa den skit gulliga pyjamasen, men nej. Pengarna flög till godis och läsk, bara för att jag ville trösta mig själv. Jag åker visst en annan dag med Alle och Sigge, mycket roligare! Om vi bestämmer något så gör vi det, vi sviker liksom inte varandra. De är darför jag älskar dem! ♥


Den med grodan, MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOA! ( mooa som puss ljudet, hihi )
Den måste jag köpa någon gång, men inte den här gången visst..
Tog bilden från www.victoriasfashion.blogg.se !

Tuesday

Hej bloggen! Idag fyller Kenza år och skulle bara vilja säga grattis!
Snart är det middag, kyckling med makaroner. Jag har varit hemma hela dagen, men inte ensam. Mamma var hemma och hon ville gå till Jysk och kolla på möbler men jag ville & orkade inte. Vi var på brandstationen idag, nämligen klassen. De som jobbade där ( brandmän ) berättade om olyckor och liknade saker. På stationen har de ett rum som var avlångt med massa rök. Men självklart är det låtsas rök inget som man kan dö av. Vi fick gå genom den röken 3 gånger. Röken var inget gått att lukta på kan jag säga. Den stank som bara den. Sedan fick vi släcka elden på en docka ( en stor en, gjord av tyg ). Efter besöket hos brandmännen fick vi gå hem. Jag satte mig och åt mellanmål ( mackor med oboy ) och medans kollade jag på en film. Sedan har jag bara suttit vid datorn, datanörd ( ne faktiskt inte, hehe ). Bloggen har inte fixats än.. Men de kommer att hända!


RSS 2.0