Monday

''God morgon'' ! Jag kom nyss hem från skolan. Tro inte att jag har slutat eller skolkar haha. Jag har rast just nu. Första lektionen var klassråd sedan lästimme & so. Snart är det lunch halv 11 ( super tidigt ). Jag ska nog äta hemma. Sitter och kollar på Ugly Betty ( den enda programet som finns just nu ).

Ny design / Cubus = populär?

Nu är jag äntligen klar. Vad tycker ni? Jag hann inte göra någon header för jag tror att jag ska lägga mig nu för imorgon är det skola och jag måste vakna vid 06:00 tiden då. Imorgon slutar vi 15:15 och jag tror att jag ska vara ute ett tag. Men jag hoppas verkligen att jag skriver på morgonen för de blir bättre då. Jag vet inte ännu vad jag ska ha på mig, de får vi allt se imorgon. Hoppas det blir soligt så man inte behöver ha ''vinter'' kläder på sig. Ni vet nog redan att jag hatar måndagar. Första dagen på en vecka. Det blir en ny vecka, nya homeworks och nya saker i butikerna har jag märkt. Nästan varje vecka får alla butiker nya saker, särskilt Cubus. Har Cubus blivit rikare? Har deras designere mer tid? Har de inget annat liv än att designa? Förra veckan när jag var sist i Haninge Centrum var det olika färger på kläderna ( asså man ser igenom skyltfönstert kläderna som hänger där och då var det rosa, lila, vita, svarta, blåa, gula ja alla möljiga färger som hängde där ). Och när jag var i Handen i fredags hängde de massa vita kläder, bara vitt! Efter de vita kom bara lila. Jag tänkte OMG? Hur får de så himla mycket kläder på en vecka? Är det många som handlar hos de eller vad? Ja, men de verkar väl så att Cubus är en populär affär där alla typ hadlar sina tröjor eller jeans osv... Ja men jag längtar tills mamma har en ledig dag när vi kan åka till stan och shoppa kläder till mig, jag ska till trukiet. Vill ha lite sommirga/nyare kläder. Alla mina andra är små/töntiga. Men ja, jag får väl hoppas & hoppas. Men nu blir det natti natti för mig annars kommer jag aldrig komma upp ur sängen imorgon! Good night.. ♥

Blogg ändringar

Nu har jag nämligen tröttnat.
Nu blir det bloggändringar! Kommer först och främst ändra design, få se vad de blir. Bloggen kan se knäpp ut under ändringarna!

My love

Gästerna har gått och jag sitter och funderar på vilken film jag ska kolla & äta godis. Snart äter jag upp allt så jag måste skynda mig lite hehe. Jag har läst bloggar idag & varit med Aleyna ( bara på morgonen ). Har också fixat några gamla & ''gamla'' bilder. Bilden är tagen sommaren 2007 eller 2008 my love.

I ♥ candy.


Sunday

Hejhej! Tyvärr så skrev jag inget igår och inte idag på morgonen för jag sov hos kära Aleyna. Vi la oss fett tidigt ( vi ångrade oss ), men idag vaknade jag av att Alles lillebrorsas mobil pep av ett sms. Sedan la jag mig igen så kom Alle med en låtsas hand och petade i mitt ansikte (?), you're crazy Alle balle lingon skalle min älskade nalle! Nej, imorgon är det skola och då måste man vakna vid 06:00 tiden igen,  så himla jobbigt. Snart får vi gäster och då ska vi äta sen lunch eller tidig middag tillsammans sedan blir det promenad ute eller någon annanstans. Idag kanske det blir en tråkdag men vi får allt se. Gästerna kommer 16:30 och Aleyna sover & allt är tråkigt.. Vad ska man igentligen hitta på? Men jag vet det bästa saken man kan göra med internet nämligen; musik, kolla runt på topshop.se & ginatricot.se och se på kläder och tvinga mamma sedan att åka till butiken och köpa det, hahaha!

09 May



Jag har nyss duschat klart & fixat mig och ska snart ut. Äntligen är det lördag då kan man ju vara ute länge, som jag endå inte ska vara, hehe. Just nu lyssnar jag på musik och har tråkigt, men snart smsar Alle mig hejdå!

Saturday

God morgon! Jag kan erkänna att jag inte vaknade nu kanske för en timme sedan, men jag ser fortfarande nyvaken ut. Idag tror jag att jag ska vara hemma för Alle svarar inte när jag smsar men hon svarar säkert snart. Det blir snart frukost ( hungrig ) sedan blir det någon film med fika kanske. Eller så ska jag baka. Magen kurrar tror att jag ska ställa mig upp hur den skönste sängen in the world. Ha det bra, love from A. Bilden förklarar min frukost;

Friday - Gratismode

Hej, skansen idag inga bilder tyvärr. Det var supertråkigt på skansen. Jag har varit där så många gånger så de var helt enkelt trååååååkigt! Men jag kommer ha bloggpaus, kanske bloggar lite då och då. Jag har nämligen tröttat.

Om du älskar mode & orkar inte slösa pengar hela tiden bara för att du har hittat någon superduper snyggt? Har kanske inte råd för du ska till grönan osv.
Bli medlem på Gratismode.se och samla poäng och växla in de och sedan få ett presentkort på vilken butik som helst ( du bestämmer ). http://www.gratismode.se/?c=52837  
Passa på och slösa inte pengar när de finns alldeles GRATIS!

Sleep well

Okej jag är supertrött och ska nu lägga mig, måste lägga mig!
Imorgon vaknar jag 06:00, duschar, fixar mig, klär på mig. Sedan får vi se om de blir någon bloggning. Jo, glömde just. Matsäcken! Den måste fixas direkt efter jag har fixat mig. Köpte bagett ( stavas ? ), festis och kyckling ben, mohaha! Sov sött och ses imorgon. Ska till stan kanske förresten så det blir inlägg mest på kvällen ( lovar ) och kanske på morgonen ( lovar inget, beror på om jag har tid ). Good night! ♥

Thursday

Hej! Jag ska försöka blogga mer & mer nu, ska iallafall försöka. Idag var det skola och det var alldeles okej. Imorgon är det skansen så jag ska snart träffa Alle & Jasmin ( kille ) för vi ska till Ica och köpa något att äta tills imorgon. Dagen har varit både lite grå och solig. Dagen outfit:




Extra:
http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=anstasia
http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=anstasia

Få mer besökare genom att bli medlem här!
Välj länken längst ner för att bli medlem!

Hitta mycket, köpte inge

Hej! Ja, jag har varit i Haninge Centrum. Nej, jag har inte köpt något men jag har ätit på donken! Jag kan erkänna. Jag tröttnar snart på att blogga. Jag har typ inget att blogga om, förutom vad man har gjort osv. Playahead musik är på och det svänger! På fredag ska jag kanske nog tillbaka till Centrum eller stan, om jag orkar vi ska ju till skansen med några. Men vi får allt se.. Åh, vad jag blev sugen på Pepsi. Tack kära mamma att du köpte det! :O  Nu blir det pepsi time, eller jag vet! Jag ska kolla på någon film! ;)  I love movies.

Snyggt från Ginatricot!


Jag har märkt att jätte många har den här tröjan på deras bloggar.
Visst är den supersöt! Jag ska ju idag ( kanske ) till Centrum och då ska jag se om den passar mig, om inte.. blir jag sur, haha.
 Den kostar 149:- från Ginatricot !

Dagens outfit


Suddigt och dåliga bilder men jag har inte tid för att fixa de ''snyggt'' nu. Jag bloggar efter skolan om jag inte ska shoppa nya kläder. Alla kläder kommer upp senare i bloggen ( om de nu blir några, hihi ) !

Wednesday

God morgon! Igår satte på alarm 06:00 så gjort vaknade jag den tiden. Men jag somnade om till 07:30 ( inte så faligt ). Jag har precis duschat och fixat mig. Nu är det bara sminket och ytterkläderna kvar, haha. Jag kommer kanske sluta blogga ett tag. Jag har annat att göra. Plugg kommer före men vi får typ nästan aldrig några läxor så då är det mest vänner och natuligtvis playahead. Som ni kanske redan vet har det regnat i ungefär 2 dagar. Jag hoppas verkligen att fredagen är soligare än soligast! Vi har nämligen elevensdag då ( dag 3. ). Vi ska till ( tråkiga ) skansen. Jag & Aleyna har valt museeum så vi ska med till skansen, de andra som valde något annat ska typ stanna kvar i skolan ( fett synd för dom! ). Så men hoppas det blir soligt idag, soligare imorgon och soligast på fredag! Det kommer vara sjukt kul fast skansen är tråkig och man har sätt allting men endå ( smile! ). Vi börjar om ungefär 1 timme, klockan 09:30. Vi börjar samma tid som förra veckan bara för vi inte ska ha musik så börjar alla 09:30 ( vi har delade klasser, några musik, några matte ). Nu ska alla ha matte sedan blir det lunch. Så här ser dagen ut idag:

09:30-10:10 Matte
10:10-10:30 Rast
10:30-11:10 Lunch
11:10-12:00 Svenska
12:00-12:10 Rast
12:10-12:50 So

Ganska kort dag idag, visst?

Tuesday

Hejhej. Jag kan säga att jag hatar tisdagar också. Världens längsta dag ju. Nu ligger jag i sängen, proppmätt. Nämligen skit mätt. Jag har ätit så himla mycket. Just nu vilar jag och sedan ska jag städa hela mitt rum ( as jobbigt ). Mamma tvingar mig att damsuga, plocka upp saker under sängen och sedan damma ( ta ner alla min saker från borden/''hyllorna'' och sedan ta bort allt dam sen ställa tillbaka allt ), aaaaaaaah så jobbigt. Jag orkar ingenting av det, snart orkar jag kanske till och med inte skriva.. Britney Spears kommer ha konsert den 13 juli när jag är i Turkiet med Aleyna. Det kommer vara i Globen för ( jag tror ) att de kommer vara alldeles för många som vill komma. Nu  blir det film för mig sedan ( ah ) städning.. Jag är så sugen på godis, ska se om jag kan gå och köpa lite senare.

Good night

Jag kanske verkar töntig men jag ska verkligen lägga mig nu. Imorgon börjar vi 08:10 och ska vakna 06:00. Vill vara hur pigg som helst! Jag måste äta frukost annars kommer jag gnälla hela dagen och Aleyna står typ inte ut med mig, hihi. Vi brukar ju inte äta lunch så mycket, särskilt inte nu. På onsdag ska jag köpa kläder med mamma, vi får se vad det finns i affärerna. Jag ska börja läsa gossip girl böckerna. Jag ska beställa ( köpa ) boken på en hemsida för ungefär 73 kr ( + proto 29:- ), billigt billigt! Men nej god natt blir det nu! ♥

Monday

Hejhej bloggen!
Jaa, så var det måndag, igen..
Jag har inte som sagt bloggat på ett par timmar. Jag har inte orkar, playahead kommer i första hand just nu & natuligtvis vänner! Idag har jag varit mest med Aleyna, music music music! Bloggar mer senare :)

FOOD, pancakes jammy!

Solen är inte stark alls. De går liksom inte alls att ligga ute och försöka sola, solen är alldeles för svag. Jag ska nu, snart äta lunch är ganska hungrid, haa. Jag ska se vad det finns i kylskåpet, hoppas iallafall något gött. Alle ska kanske sola igen, som jag sa igår och jag ska då också kanske följa med. Jag vet inte riktigt än. Jag ser att de ligger pannkakor på diskbänken eller inte disk da bordbänken (?). Jag äta pannkakor istället mohaha!

Sunday

God morgon, jag vaknade klockan tio i tio! Ah, jag som ville vakna vid 11-12. Vad ska jag liksom göra nu? Alla sover liksom, haha. Men vilken tur att vår trådlösa internet är på, att mamma inte stängde av de på natten, så kan jag sitta nu vid datorn annars skulle jag inte ha bloggat nu. Ja det är Sunday och fortfarande soligt ute, yes!

Pappa och Philip kom nyss hem och jag tror jag ska gå upp och hälsa på pappa, haha. Sedan blir det frukost, duscha, sola, sen.. får vi se, bye! =)

One more; big love.

Jag och älskade Aleyna, vårsommaren 2009! LOOOOOOOVE the picture too!


Solarium

Nu sitter jag och äter jordgubbar, moms! Jag ska snart kolla på en skit bra film ( tror jag ). Vet inte riktigt vad den heter men något med The movie. Som ni mäker har jag inte bloggat så värst mycket. Jag har för det mesta solat på balkongen. Jo, Aleyna solade i solarium idag, 10 minuter. Jag satt där inne och hade skit tråkigt så jag stopade in mitt huvud så jag kunde bli lite brun om ansiktet ( annars är mitt face skit blekt ). Sen vi och köpte godis eller Aleyna köpte och bjöd mig! Imorgon ska Aleyna sola igen sedan på måndag också. Fast på måndag blir det 20 minuter har hon redan bestämt, haha. Men nu ska jag leta efter något mer smaskigt och lägga mig i min mjuka alldeles sköna egna säng. Oj vad många posetiva ord det blev, hihi. Good night på alla! ♥

Förut när jag gick i 2-4 sa jag alltid på kvällarna när jag skulle sova; godnatt alla i hela världen förutom Alexandra ( och sedan hennes efternamn ). Jag hatade henne då och jag hatar henne fortfarande, haha! Men ärligt talat det är rätt åt henne att ingen, verkligen ingen gillar henne, smile! I am a mean girl like she was to everyone..


It is sun every day.

Jag har nyss duschat och ska nu till balkongen och sola. Jag har ätit frukost men ingen lunch.. Ska kanske äta lite senare. Idag ska jag vara med Aleyna, igen haha. Det är soligt nu varje dag, så skönt! Idag är det lördag och de händer inget hos mig, playahead börjar bli tråkigt. Men nej solen väntar.

Saturday

God morgon! Jag vaknade vid 11 och det första jag gjorde var att smsa godmorgon till Aleyna. Jag är fortfrande lite trött och jag har inte gjort något utom sitta vid datorn. Som jag menar bloggar jag inte förns jag vet vad jag ska göra. Måste äta frukost också, hejdå så länge.


Good night photos


*Pust* tired

Jag är verkligen super trött. Idag har jag äntligen köpt comviq kompis. Min vip på playahead går snart ut så ska köpa en lite senare ( förlänga den ). Har inte gjort något speciel alls idag. Jag funderar på att fixa en header, jag vet inte riktigt om jag ska göra det. Jag gillar bloggen utan fast inte. Jag kanske fixar någon i helgen. Just nu är jag helt slut, det enda jag orkar är att läsa bloggar, haha!

Sun

Sol, sol & sol. Jag har solat klart och det bränns. Solen är inte stark men de gör fortfarande lite ont. Jag ska nu ringa Aleyna och dra ut. Jag har märkt att nästan halva stortå nagel är av! Tack vare fotbollen. Ska vara mer försiktigt nu, vill inte att de ska gå sönder ännu mer.. Man ska jag passa på att vara ute nu.

So hot!

Jag & Aleyna svättades ihjäl ute! De är så himla varmt. Jag, Alle, Philip & (  min ) pappa spelade fotboll ute, självklart på en forbollsplan. Vi tänkte gå och köpa Ice slash lite senare eller bara läsk. Jag vill börja spara pengar till Turkiet eller till stan. Ska någon gång i Juni till stan och köpa massa kläder till Turkiet. Ginatricot har snygga kläder, ska kanske till Haninge Centrum någon dag och försöka kolla på kläder utan att vilja slösa penger.

Jag sitter på balkongen och solar, det är inte sån jätte stark sol men den duger. Ska snart lägga ifrån mig datorn ( men datorn är mitt liv! ) & se i frysen om jag har någon glass och då blir det äta glass time. Åh jag bara älskar sommaren & jag ska till och med till Turkiet med min bästavän de kommer ju bli skit varmt, jag kommer vara jätte brun! Jag tror jag ska jag göra en före, efter bild på min hud/ ansikte! :) Nej de är så varmt så jag måste ha glass, bye!

Changes & missing


Jag tror att planerna har ändrats. Pappa kommer snart med Philip och vi ska umgås alla tre. Jag hörde att pappa var här på morgonen men de har visst gått ut innan jag hade vaknat. Jag har nyss duschat nu är det bara frukost kvar. Ja och de där ute möblerna hittade jag inte, besviken. Vi har aldrig några ute möbler. Jag vill ju liksom inte äta i köket, vill äta på balkongen! Något med stan vet jag inte ännu. Jag tror inte att jag ska dit men vi får se. Aleyna verkar sova, hon ringer inte och loggar inte in på playahead/msn. Ja, men nu är det frukost som gäller. Jag ska se vad vi har får något som man kan äta.. Ska kanske sitta inne nu, jag funderar på det. På MTV går det X-effect & de är ett bra program. Sitter nog visst inne. Sedan blir det ut i solen!


Jag brukar läsa Melissas blogg och idag på något sätt, saknar jag henne. Hon är min barndomsvän och vi har känt varandra hela livet men hon bor utan för Stockholm tror jag och jag bor liksom i Haninge. Vi håller på att splittras. Hon har vänner i hennes ålder och jag i min ålder. Men fortfarande håller vi kontakt genom blogg & msn.
Jag saknar dig Melissa ( www.mmelissas.blogg.se ) ♥ Bilden är på Melissa..


Want to town, but with who?

Åh, jag är så jävla sugen att åka till stan. Det är så soligt och jag vill bara hitta en snygg/fin klänning som jag kan ha på mig. Fika på något kaffe utomhus! Gå runt i affärer och ha flera tusenlappar med sig så man kan köpa halva affären! *Längtar* och jag kommer längta länge kan jag säga! Men fortfarande ååååååh.. !

Friday

God morgon! Jag kanske vaknade för två timmar sedan men somnade om och vaknade 10:05. Sen dess har jag legat i sängen och varit inne på datorn, men sedan kom jag på att jag måste blogga. Jag bloggar inte på min och Alles blogg för jag väntar tills hon bloggar först. Hon bloggar aldrig. Jag har skrivit 4 inlägg i rad, nu är det hennes tur. Jag är snäll, smile! Snart ska jag fixa frukost till mig. Jag är hemma själv & det är skönt så ingen tvingar i mig de eller de. Hatar när folk tvingar i mig mat fast man i proppmätt. Idag är det fredag och ingen skola, yes. Och det är första maj idag. Jag fattar inte riktigt. Varför har man Valborg just sista April? Varför inte sista Maj till exempel? He, jag fattar verkligen inte men ja, jag kanske är lite seg. Idag är det en solig dag så sitta på balkongen hela morgonen. Jag ska fråga mamma om vi kan köpa balkong möbler för jag skulle sjukt mycket vilja äta på balkongen, särskilt på morgonen, hur skönt som helst. Nej nu ska jag till ''källaren'' ( eller vi har ett litet rum där vi har massa kläder, jackor, skor, vinterkläder och såklart julpynt möblder osv. ), ska försöka hitta någon soffa/bord kanske också stol till balkongen men jag vet endå att jag kommer absolut inte hitta någon, men jag hoppas! Solen väntar !

RSS 2.0